12.14.2012

(Video) Lelaki seterika muka sangka telefon

Friday, December 14, 2012 by Unknown · 0 comments Baca seterusnya!
Labels: ,
EBLAG (Poland): Seorang suami yang cuba meyakinkan isterinya dia mampu melakukan kerja rumah ditimpa malang apabila secara tidak sengaja menyeterika mukanya sendiri.
Tomas Paczkowski, 32, menyeterika sambil menonton perlawanan tinju di televisyen.

Kerana terlalu asyik menonton, dia tanpa sengaja tertekan seterika panas ke wajahnya apabila mendengar bunyi telefon.
Paczkowski ditimpa malang sekali lagi kerana ketika berlari ke bilik air untuk menjirus air sejuk ke mukanya, dia terhantuk pintu.

Paczkowski mencederakan diri selepas ingin membuktikan kepada isterinya, Lila dia boleh melakukan kerja rumah sebaik isterinya itu. “Saya memutuskan menyeterika pakaian ketika Lila keluar bekerja untuk membuktikan saya juga boleh melakukan kerja rumah.

“Wanita selalu melakukan pelbagai tugas dalam satu masa, jadi saya menghidupkan seterika, membuka botol bir sambil menonton perlawanan tinju di televisyen,” katanya.
Dia juga memberitahu matanya lebam akibat terhantuk di pintu.


“Rupa-rupanya sukar untuk melakukan kerja rumah. Saya benar-benar menghormati apa yang dilakukan isteri selama ini,” katanya. - TS (HMetro) 

Mungkin video dibawah mengambarkan serba sedikit kejadian di atas.Baca seterusnya...

Maxis Tawarkan Harga iPhone 5 RM999

Friday, December 14, 2012 by Unknown · 0 comments Baca seterusnya!
Labels:
Dengan pelancaran iPhone 5 dari semua Telco di Malaysia, masing-masing berlumba-lumba menawarkan pelan data iPhone 5 terbaik kepada pelanggan mereka. Maxis antara Telco yang begitu pantas menawarkan iPhone 5 dengan harga serendah RM999. Bagaimanapun harga iPhone 5 termurah itu hanya untuk ahli Maxis One Club sahaja.Baca seterusnya...

Perbandingan iPhone 5 Telco Plan

Friday, December 14, 2012 by Unknown · 0 comments Baca seterusnya!
Labels: , ,
Akhirnya iPhone 5 yang ditunggu-tunggu oleh peminat iPhone 5 di Malaysia mula dijual bermula tengah malam ini.

Bagi mereka yang masih tercari-cari apakah pelan Telco iPhone 5 yang terbaik, termurah dan berpatutan, boleh la rujuk pelan Telco iPhone 5 di bawah.sumber : soyacincau.com
Baca seterusnya...

Gambar Spyshots Preve hatchback (P3-22A) ?

Friday, December 14, 2012 by Unknown · 0 comments Baca seterusnya!
Labels: ,
Sebelum ini ada ura-ura mengatakan Proton bakal mengeluarkan model Preve Hatchback, tapi tidak tahu sejauh mana kesahihah berita tersebut.

Terbaru, dua keping gambar spyshots dipercayai Proton Preve Hatchback ditemuis sekitar Shah Alam. Mungkin Proton Preve Hatchback tersebut sedang diuji oleh jurutera Proton.sumber : funtastickodesign.wordpress.com
Baca seterusnya...

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik