6.14.2012

Tonton Euro 2012 Di Internet (Free Live Streaming)

Thursday, June 14, 2012 by MR Penyubiru ·
Labels:

Demam EURO 2012 kembali melanda peminat bolasepak tanahair. Di Malaysia, anda boleh menonton live EURO 2012 di ASTRO dan juga TV3. Namun perlawanan live di TV3 hanya perlawanan-perlawanan tertentu sahaja.

Bagi mereka yang tidak mempunyai TV tapi hanya ada laptop dan internet, anda boleh juga menonton EURO di internet secara percuma. (Kes ni biasa berlaku bagi mereka yang bekerja malam di ofis dan ofis pula takde TV. :P )

Kat mana nak tengok EURO 2012 free live streaming ?

Anda boleh menontonnya di www.filmm24.com. Setakat ini, ini laman free live streaming EURO 2012 yang aku jumpa dan gambarnya cantik (bergantung kepada kelajuan internet). Tips untuk menonton free live streaming di filmm24.com adalah anda perlu sabar dengan segala mak nenek iklan yang muncul di skrin. Just klik "x" pada iklan tersebut. Ada banyak link live streaming yang disediakan, anda cari lah link yang berfungsi sampai dapat.

Manakala jika perlawanan EURO 2012 ada live di TV3, anda boleh menontonnya di tonton.com.my.

Selamat menonton EURO 2012 secara live streaming! :D



0 comments:

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik