3.28.2012

(Video) Polis Trafik Dilanggar Bas di CIQ Johor Bahru

Wednesday, March 28, 2012 by Unknown ·
Labels: ,

Satu video kemalangan jalanraya polis trafik yang tragis mula tersebar di Youtube. Difahamkan video tersebut memaparkan satu kemalangan dimana sebuah bas yang dipandu laju telah melanggar seorang anggota polis trafik. Kejadian kemalangan tersebut berlaku di CIQ Johor Bahru.Menurut laporan dari laman MyNewsHub -
Salah seorang pelayar Youtube yang menggunakan nama samaran masihteguhberdiri memberitahu bahawa identiti anggota trafik yang malang itu ialah Koperal Ismayuddin Ismail dan telah meninggal dunia disebabkan kemalangan tersebut.

“Arwah yang dimaksudkan bernama Koperal Ismayuddin Ismail, berusia 50 tahun. Mari kita ramai2 sedekahkan Alfatihah untuk arwah dan mendoakan semoga pemandu bas tersebut dihukum dengan berat,” komennya di ruangan bawah video Youtube itu.

Sementara itu, difahamkan juga bahawa pemandu bas yang bertanggungjawab melanggar Allahyarham Ismayuddin telah ditahan sebelum dilepaskan kemudiaannya dengan ikat jamin berjumlah RM10,000 sehingga menunggu perbicaraan pada 24 April ini.0 comments:

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik