12.18.2011

Mari Uji IQ Anda Dengan Soalan Mencabar Di Bawah

Sunday, December 18, 2011 by MR Penyubiru ·
Labels:

Aku ada menerima satu emel yang mengandungi satu soalan uji IQ. Dalam emel itu mengatakan soalan uji IQ ini adalah diambil dari Commom Admission Test (CAT) dan hanya 2% sahaja pelajar yang mengambil ujian tersebut dapat menyelesaikan soalan di bawah. (Tak tau betul ke tak fakta ni)

hmmm... so, kalau anda rasa anda terror dari pelajar-pelajar tersebut, jom selesaikan soalan uji IQ di bawah.


5+3+2 = 151022

9+2+4 = 183652

8+6+3 = 482466

5+4+5 = 202541

THEN ;

7+2+5 =



FIND OUT THE ANSWER, IF U R BRILLIANT..ANSWER IS THE PASSWORD FOR THIS EXCEL SHEET.

Download fail excell ni yang mengandungi senarai nama-nama orang-orang dari serata dunia yang berjaya menyelesaikan soalan di atas. Fail excell ni ada password, dan passwordnya adalah jawapan kepada soalan di atas.

7 comments:

SwEet_Filah said...
Sunday, 18 December, 2011

amboi.. tiba2 ada nama penyubiru dkat dlm list tu. hahaha :D

Mr PenyuBiru said...
Sunday, 18 December, 2011

aik? camne tau ni? ... dah dapat jawapan lah tu..hehe

RebeLLious said...
Monday, 19 December, 2011

143547

izza 'izzati said...
Monday, 19 December, 2011

ya betul thu..knp tba2 ada penyu biru??list thu betul ker??

Mr PenyuBiru said...
Monday, 19 December, 2011

izza, list tu betul lah. kalau kamu dapat bukak fail excell tu,kamu taruklah nama kamu dalam list tu dan sebarkan pula kepada org lain. kiranya,lsit nama dlm excell tu adalah nama-nama orang yg berjaya menjawap soalan tu la.

Kay Aiman Fitri Bin Kamarudn said...
Sunday, 27 October, 2013

Yang memusykilkan saya tu... macam mana dapat dua nombor akhir tu... tolong bagi penyelesaian.
t.q

MR Penyubiru said...
Sunday, 27 October, 2013

Kay Aiman - A + B + C = (A*B)(A*C)((A*B)+(A*C)-B).
Harap dpt membantu

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik