11.23.2011

(Video) Peserta India's Got Talent Pamer Aksi Gerun & Ekstrim

Wednesday, November 23, 2011 by MR Penyubiru ·
Labels:

AMARAN : Entri ini mengandungi video yang gerun dan ekstrim giler. 18 SG. Anda dilarang meniru aksi mereka.

Aksi gerun dan ekstrim macamana yang aku maksudkan tu? Anda tengok gambar di atas, anda sudah boleh agak betapa ekstrimnya persembahan salah satu kumpulan peserta India's Got Talent yang mengelar kumpulan mereka Warriors of Goja.

Makan kaca, dipukul dengan tukul besi, digilis kereta dan kepala digilis motor, jatuh dari tempat tinggi dan macam-macam lagi aski ektrim yang tak masuk akal.

Salah seorang juri sampai menjerit-jerit, seorang tutup mulut, seorang lagi mengeleng-gelengkan kepala.

Sukar tuk dipercayai yang kekuatan manusia boleh pergi sejauh itu tapi percayalah.... saksikan video tersebut dengan baca seterusnya.






0 comments:

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik