11.13.2011

Gambar Proton Saga FLX SE 1.6 ?

Sunday, November 13, 2011 by MR Penyubiru ·
Labels: ,

Gambar di atas didakwa adalah gambar Proton Saga FLX SE 1.6 yang bakal di lancarkan tidak lama lagi.

Berdasarkan gambar di atas, antara kelainan ketara yang dapat dilihat pada exterior Proton Saga FLX SE 1.6 adalah skirting, sport rim dan lampu belakang. Manakala interior pula tidak dapat dipastikan apakah kelainan yang bakal ditampilkan.


sumber : funtastickodesign.wordpress.com (thanks)


1 comments:

Abuyaa said...
Sunday, 13 November, 2011

1. Proton, kenape lah tak buat model highend terus?!

2. Harga mesti mahal giler (w.pun giler tak mahal mcm tu)-semua brg import?

3. Bglah harga murah giler (supaya giler jd crazy)-senang rakyat 1Malaysia buat koleksi kereta di rumah! Baru boleh bangga, kat umah ada 10 biji Saga!

4. Aksesori dan design luar sahaja selalunya yang difokuskan. Nape tak ambil berat pasal suspension, engin performance, and fuel comsumption? Bagilah sikit kredit, agar kereta2 buatan proton ne, MURAH, LAJU GILER, PERFORMANCE BAGUS, JIMAT MINYAK ATAU GAS....

Ya Allah!, Napelah aku tidak dijadikan sebagai Managing Director Proton ne, banyak yang boleh aku ubah!!!

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik