3.24.2011

Video, Gambar Wanita Bogel Terperangkap di Cerun Bukit

Thursday, March 24, 2011 by Unknown ·
Labels:

Ini ialah Pantai Black (Black's Beach) yang terletak di Torrey Pines State Park, San Diego, California. Pantai ini juga turut dikenali Pantai Bogel kerana menjadi tumpuan pengunjung-pengunjung pantai yang berbogel.

Untuk sampai ke pantai ini, perlu menuruni tebing.


Perempuan dalam gambar di atas terperangkap di tebing ke Black's Beach. Yang menariknya, perempuan tersebut dalam keadaan bogel kerana dia sudah menanggalkan pakaiannya sebelum turun ke pantai. Perempuan ini terperangkap di tebing itu kerana tidak melalui laluan yang sepatutnya.

Bagaimanapun, perempuan bogel tersebut berjaya diselamatkan pengawal pantai.

Lagi gambar & video perempuan bogel diselamatkan selepas ini. Jangan risau, video tersebut telah ditapis.
 

sumber : Daily Mail

SAN DIEGO, Amerika Syarikat (AS) - Seorang wanita yang berada dalam keadaan bogel diselamatkan oleh anggota-anggota penyelamat selepas dia terperangkap di tepi cerun setinggi 137 meter dari permukaan laut di sini, lapor sebuah akhbar semalam.

Wanita tersebut yang identitinya tidak didedahkan tidak mengalami sebarang kecederaan semasa dia diselamatkan dalam operasi selama 30 minit kelmarin.

Menurut jurucakap Jabatan Bomba dan Penyelamat dari San Diego, Maurice Luque, ramai yang pernah terperangkap di cerun itu sebelum ini selepas mereka mendaki.

Jelasnya, wanita itu tidak ditahan selepas dia diselamatkan.

Pihak berkuasa sebaliknya masih belum mendapat gambaran jelas bagaimana wanita tersebut boleh berada dalam keadaan bogel dan terperangkap di cerun tersebut. - Agensi (Kosmo)

1 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...
Thursday, 24 March, 2011

beruntung la si penyelamat pantai tu kan.. hahaha

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik