3.13.2011

TasekMerah - 66666

Sunday, March 13, 2011 by MR Penyubiru ·
Labels:

Tuan blog tasikmerah.blogspot.com iaitu Tasek Merah cakap, kalau masuk blog dia dan nampak counter blog tu tunjuk 66666, print screen dan bagitau dia.

Hmmm... so Tasek Merah, ni aku dah print screen dah.





Err...dengar citer, kalau dapat captured no 66666 ni, you nak bagi hadiah paling cikai pun iPad 66666GB. Err..aku dengar citer aa..tak tau betul ke tak. hehe.. sengihnampakgigi


3 comments:

AZANI said...
Sunday, 13 March, 2011

salam PB
tahniah

aim-a said...
Sunday, 13 March, 2011

TM kata...hadiah ipad tu kne share ngan aku.hhehhhehe

tasekM said...
Sunday, 13 March, 2011

ini blog dirimukah penyu...? asal aku tau blog yg lagi satu tu je. he he.

aku ingatkan pb yang abg zani maksudkan itu adalah Pulut Bakar rupanya Penyu Biru. banyak na PB. ha ha.

ipad...?
tersedak air milo keluar ikut hidung terus aku beb...

hahaha...


anyway.
email alamat ke email aku nk5654[at]yahoo[dot]com.





.

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik