3.13.2011

Frederick Dari Perancis, Orang Pertama Beli iPad 2

Sunday, March 13, 2011 by MR Penyubiru ·
Labels:

Frederick dengan bangga menunjukkan iPad 2 yang berjaya di belinya dan dia merupakan orang pertama yang membeli iPad 2 sebaik sahaja Apple Store dibuka.

Sanggup ambik flight dari Perancis semata-mata untuk dapatkan iPad 2, lepas tu menunggu 17 jam di luar kedai sebelum kedai dibuka dan kemudian dah dapat iPad 2, terus balik semula ke Perancis. Gila aaaa..

'I waited 17 hours outside the store,' he said. 'Now I'm off to catch an 8pm flight back to France.


Perempuan ni pulak namanya Amanda Foote, seorang pelajar kolej. Dia ni lagi bijak, dia jual lokasi kedudukan tempat dia beratur dengan harga $900. Gila aaa... semata-mata nak beli iPad 2, ada orang sanggup bayar untuk potong barisan dan dapat tempat di hadapan.


Mak aiii.. tengoklah panjangnya barisan semata-mata iPad 2. Dalam kekalutan camtu, boleh plak orang buat duit dengan jual lokasi tempat beratur. Bijak..bijak...

sumber : Daily Mail

1 comments:

Adam Roslan said...
Sunday, 13 March, 2011

Frederick, nak satu iPad 2. Atau kasik je iPad lama kau kat aku. Salam Ziarah tuan rumah.

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik