1.28.2011

Pemuda Dapat Lesen L Tetapi Gambar Perempuan Bertudung

Friday, January 28, 2011 by MR Penyubiru ·
Labels:

Pemuda ini namanya Scott Allan. Seorang lelaki dan ada berjambang sedikit. Dia baru sahaja memohon lesen L dengan Driver and Vehicle Licensing Agency (DVLA) menerusi internet tetapi belum menghantar gambar ukuran pasport miliknya.

Kemudian 2 minggu selepas itu dia menerima surat yang mengandungi lesen L yang di mohonnya itu. Menariknya, dia belum hantar lagi gambar pasport miliknya itu.

So, mari kita tengok gambar siapa pada lesen L Scott Alan ni.



Tu dia! gambar perempuan bertudung dilekatkan bersama lesen L milik seorang lelaki yang berjambang. hehe

Mari kita baca apa yang Mr Allan cakap,

Mr Allan said: 'I was surprised when I opened the envelope from the DVLA and found a driving licence because I had not completed the application process.

'That surprise turned to disbelief when I looked closer and saw the face of an unknown woman staring back at me beside my name, address and date of birth.

'There is no resemblance between the two of us whatsoever.

'I am a white male, with a beard and short hair but the photograph is of an Asian woman in an hijab - it's laughable.


Hahaha.. kami pun ketawa jugak Allan...

sumber : daily mail







1 comments:

Finaz said...
Friday, 28 January, 2011

dorang buat lawak ke apa hahahaa..
agak2 kesilapan manusia ke kesilapan komputer ek?

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik