1.09.2011

Pelajar UiTM Rakam Imej Hantu?

Sunday, January 09, 2011 by Unknown ·
Labels: ,

Cuba lihat lembaga hitam dalam gambar di atas. Gadis tersebut iaitu merupakan pelajar Universiti Teknologi Mara (UiTM) Shah Alam sedang merakamkan aksinya di cermin menggunakan telefon bimbit berkamera. Namun apabila ia melihat semula hasil rakaman tersebut, terdapat lembaga hitam tanpa wajah dalam gambar tersebut. Imej hantu kah?


MERSING - Keasyikan seorang pelajar Universiti Teknologi Mara (UiTM) Shah Alam merakamkan wajah sendiri menggunakan telefon bimbit baru-baru ini rupa-rupanya meninggalkan igauan yang berpanjangan.

Manakan tidak, akibat perbuatan itu, Safura Zakaria, 19, turut terakam imej aneh seperti wanita tanpa wajah dengan pakaian serba hitam di rumah datuknya di Kampung Pengkalan Batu di sini pada malam Jumaat, 30 Disember lalu.

Sebaik merakam tujuh keping gambarnya sendiri di hadapan cermin pada pada pukul 8.29 malam itu, dia terus keluar bersiar-siar ke bandar Mersing tanpa melihat rakaman yang telah dibuat.

"Apabila balik ke rumah kira-kira pukul 11 malam, saya membuka telefon bimbit untuk melihat kembali kesemua tujuh keping gambar itu.

"Namun, ada sekeping gambar itu mengejutkan kami sekeluarga apabila terdapat seperti objek hitam di bela- kang saya," katanya ketika ditemui di sini baru-baru ini. - Kosmo


1 comments:

hana said...
Sunday, 09 January, 2011

huuhu..
nk interframe gak..
tp kalo btol mmg mnakutkn..
=D

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik