11.23.2010

Giler! Oprah Hadiahkan Sebijik VW Beetle Kepada Setiap Sorang Penonton Studio

Tuesday, November 23, 2010 by MR Penyubiru ·
Labels:

Oprah membuat kejutan kepada semua penonton studio yang menyaksikan talk show. Kejutannya bukan calang-calang, sebijik VW Beetle untuk setiap seorang penonton studio. Giler aaa. Penonton di studio semua menjerit histeria. Kalu aku pun boleh jadi histeria. Rezeki jatuh dari langit, datang tengok talk show dapat kereta. Kereta VW Beetle plak tu yang masih belum berada di pasaran dan akan dijual tahun hadapan.


Kelihatan penonton di studio bersorak dengan kunci kereta masing-masing. Ada yang menangis kegembiraan. Seramai 275 penonton di studio menerima kereta VW Beetle tersebut.

Difaham, ini bahagian kedua Oprah menghadiahkan sesuatu kepada penonton di studio. Sebelum ini, bahagian pertama, Oprah menghadiah Apple iPad, Sony television, Caribbean cruise dan macam-macam lagi.

Tertiba rasa macam nak jadi penonton di studio talk show Oprah lah plak walaupun sekali haram aku tak pernah tengok talk show dia. :D

Video Oprah mengumumkan hadiah VW Beetle kepada penonton...






sumber : Daily Mail

2 comments:

sayaDeyla said...
Tuesday, 23 November, 2010

WOW! kalo terbang dari Malaysia pun berbaloiii bila dapat hadiah cmnih T_T

KimiCnoL said...
Tuesday, 23 November, 2010

kalo kt mlysia da mcm gini jgk kn best.hihi ;)
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Lawak Johan dengan Zizan"

"2.Kelebihan Ayat Ruqyah"

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik