5.28.2010

Laman GengBlogger.com Kena Hack??

Friday, May 28, 2010 by MR Penyubiru ·
Labels:

update 2.16pm : laman gengblogger.com sudah kembali seperti sediakala. tak pasti pukul berapa ok. siapa yang buat keje-keje hack tu, anda boleh baca di blog syafiq. thanks KakJie.


Cuba anda lihat screenshot dibawah. Screenshot tersebut dicapture pada pagi ini apabila aku memasuki laman gengblogger.com . Keluar satu mesej box berbunyi "Oh! Gengblogger kena hack! -www.ohtidak.com-".

err.. betul ke gengblogger kena hack ni??




captured : 9.11 am (28 Mei 2010)


12:31 PM blog kenwooi.com pulak menjadi mangsa.

captured : 12.31PM (28 Mei 2010)

11:53 AM pengodam atau hacker tersebut menambahkan lagi satu ayat yang berbunyi "Adoi.. ramai pulak yang dok maki aku.. ha ha ha. actually i enjoyed it"


captured : 11.53 am (28 Mei 2010)


10:14 AM pengodam atau hacker tersebut menambahkan lagi satu ayat yang berbunyi "Kenapa semua takleh nak admit yang GB kena hack? bagus sangat ke website ni? lol"



captured : 10.14 am (28 Mei 2010)

16 comments:

3.z.z.3 said...
Friday, 28 May, 2010

same la...aku pun....ade camtuh jugak...

Finaz said...
Friday, 28 May, 2010

yelah...tp kenapa hacker put ohtidak?

Zool Blogger said...
Friday, 28 May, 2010

ye la.. baru kena..
dia letak ohtidak tu sebab dengki ngan khai le tu...
saja kasi panas

ZOol

LaNuNsepet said...
Friday, 28 May, 2010

owh dengki ngan khai ek..
dengki ngan gb ek..

apa daaa...
hack la website lucah ker..
ni hack website umum apa da..
tunjuk terel la tu

bro singgah blog gua.

nabilah_2908 said...
Friday, 28 May, 2010

takmungkin OHTIDAK buat mcm tu...sure org lain..yg dengki dgn Khia dan juga GB

relevan said...
Friday, 28 May, 2010

Penama jenis orang gini yer..

chique said...
Friday, 28 May, 2010

ckp kne hack...tp xmcm kne hack pon...ape yg die hacknye???aku rse prank je ni kot...sje kasi hot...

et said...
Friday, 28 May, 2010

saje je tu.nak timbulkan kontroversi.

Kujie said...
Friday, 28 May, 2010

Dah tau pun sapa buat tu

baca review ni

http://syafiq.net/2010/05/28/gengblogger-di-godam/

buktikan org dlm GB pun ramai yg bijak IT

miMiE aZiMaSK ^V^ said...
Friday, 28 May, 2010

eiishh tak bule ker tukang hack tuh wat kerja paedah sikit.. huhu meh meh... ai memerlukan pembantu untuk kemas umah nak pindah nie.. hehehehehehehe

1st timer disini..
jom singgah blog miie azimask pulak.. :D

klik sinie jom...

Hasrol Nizam said...
Friday, 28 May, 2010

macam2 hal..tak on9 la pagi tadi..so ni baru tau kena hack..

Taufik said...
Friday, 28 May, 2010

khai jadi suspek..haha.... rupenye ramai gak yg benci kat khai...aku ingat aku sorang je... haha... kena wat kumpulan anti-justkhai ni kat fb...haha

Khai - Justkhai.Com said...
Friday, 28 May, 2010

jgn lupa buat group gayboy + Loser + lonely untuk diri kamu sendiri ye taufik.. ngeh3... loserr~

DaHLia said...
Friday, 28 May, 2010

2 hari aku xmasuk GB....
xsangka kena hack..
anyway, mesra dan ada masalah di otak kut hacker tu...

Taufik said...
Friday, 28 May, 2010

ek eleh khai ni... mulut x de insurans.... entah2 , khai dalang bagi kes ini kot... apecer...!

bukan leh percaya kat khai ni... aku pun die kutuk kat blog die inikan pula hack web2 ni... haha

Kie-yu said...
Friday, 28 May, 2010

woh~
isu hangat ni
ade yg kurang senang dgn admin GB nmpknyee..

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik