5.28.2010

Julia Gnuse, Wanita Paling Banyak Tatu Di Dunia

Friday, May 28, 2010 by MR Penyubiru ·
Labels:



NEW YORK - Seorang wanita Amerika Syarikat (AS), Julia Gnuse mencipta rekod dunia Guinness World Records apabila dia memiliki tatu paling banyak di tubuhnya, lapor sebuah akhbar semalam.

Dia yang menetap di Foothill Ranch, Lake Forest, California menghadiri pesta buku di sini kelmarin dengan menunjukkan 95 peratus tubuhnya dipenuhi tatu termasuk lukisan hutan dan kartun sehingga menampilkan wajah pelakon terkenal.

Menceritakan kenapa dia mempunyai banyak tatu, Julia berkata, pada mulanya dia membuat tatu di kakinya yang mengalami penyakit kulit melepuh apabila terdedah pada cahaya matahari.

Dia kemudian bertatu di perut, lengan dan belakang badan.

Menurutnya, dia kemudian menjadi seorang wanita yang ketagih tatu. - Agensi

sumber berita : Kosmo online

Giler aaa minah salleh ni...

Lagi gambar seterusnya...






sumber gambar : news.sky.com

5 comments:

MaryamJamilah said...
Friday, 28 May, 2010

Erk.. macam menakutkan je tgk dier.
ape ntah yang dibanggakan

nabilah_2908 said...
Friday, 28 May, 2010

kalau cantik takpe...dh macam hantu dh rupe dia..huhuh..

macam2 manusia ni... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SPONGEBOB & PARTRICK

bArdbOO said...
Friday, 28 May, 2010

geli arr tgok badan dia tue...huhu...

Kyosingcat said...
Friday, 28 May, 2010

Perghh~ Tak selera kyo nak buat bini...muke pon dah macam avatar,hehee. Tapi banyak lukisan kat body dier, peminat komik layann~ kowt buat bini...boring2 leh tgk kartun, hehee.

Aizat Si Lipan said...
Friday, 28 May, 2010

mcm tu pn nk bangga..agak memualkan je isi perut ak tgk!!

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik