5.11.2010

Eynda Nak Bagi Hadiah!!

Tuesday, May 11, 2010 by MR Penyubiru ·
Labels:

Tuan punyer blog Eynda's Diary sedang bermurah hati untuk bagi giveaway kepada pembaca blognya yang bertuah. Sekadar tuk memeriahkan suasana dan memberi sokongan kepada kekawan blog, aku pun turut serta.

Maklumat ringkas tentang giveway tersebut aku kopipes dari blog Eynda's Diary ,


Wahai kawan-kawan ku....eynda nak bagi hadiah....nak tak?? Sape tak nak rugi la hehehehe....bersempena blog ini yg dah cecah lebih 100K pengunjung, eynda nak bagi satu hadiah...satu je ye :-D

Macam mana cara nak dapatkan hadiah tu?? Senang aje...tak macam kontest dulu...kontest dulu tuan belog pun pening kepala nak uruskan hehe...




Cara-cara utk join :

1) Terbuka kepada semua yg ada blog.

2) Terpulang sama ada nak follow atau tidak blog Eynda' s Diary...kalau follow lagi bagus nanti senang nak tahu latest update pasal giveaway ni ;-)

3) Buat satu entry khas utk giveaway ni....tajuk entry wajib begini Eynda Nak Bagi Hadiah!! Tajuk lain takmau ye :-D

4) Letak Banner kat atas tu di sidebar blog anda ye....kalau takde tak aci....

5) Sila tulis secara ringkas pendapat anda tentang Eynda's Diary ... yg positif...yg negatif....eynda tak kisah...(sekadar utk pengetahuan tuan belog ;-)

6) Tarikh tutupnyer ialah 31/5/2010.....pemenang akan dicari dengan bantuan Mr.Random ye dan disaksikan oleh youtube :-D

7) Dah buat entry sila tinggalkan komen berserta link entry kat entry giveaway ni ok....



5) Sila tulis secara ringkas pendapat anda tentang Eynda's Diary ... yg positif...yg negatif....eynda tak kisah...(sekadar utk pengetahuan tuan belog ;-)

hmmm.. ringkas jer kan

Komen Positif
Saya suka baca blog Eynda kerana ada banyak gambar-gambar menarik, ada gambar tempat makan (maybe saya boleh try), gambar coti-coti Malaysia dan ada gambar 2 budak yang comel. :D

Komen Negatif ( Err.. lebih kepada komen saranan sebenarnya)
Kalu boleh jangan taruk visitor counter dari widgeo.net tu sebab ia mengeluarkan ads pop-up.

Ok tu jer.

Kalu sesape nak join boleh terjah bloy Eynda's Diary. :D





1 comments:

eynda said...
Tuesday, 11 May, 2010

Ok dah baca...thanks sebab sudi meriahkan giveaway eynda ye..pasal visitors counter tu betul la keluar pop up tu...dok bertahan sebab tengok angka dah tinggi hehe...akan cari counter baru...thanks bagi opinion ;-)

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik