3.17.2010

Can-am Spyder. Motor ke Kereta ni..?

Wednesday, March 17, 2010 by Mistaken Identity ·
Labels:

Baru ni balik ke Kuala Terengganu, masa jejalan kat Giant, ternampak motor tayar 4 kat satu kedai alatan senaman. Sebab jakun dengan fizikal motor tu, so aku snap lah apa yang patut sambil berangan kalu aku pakai motor tu, camne nak mencilok dan konar baring. Agak mustahil dilakukan jika melihat pada fizikal motor tu.  Tapi design motor ni memang mantap dan unik! cantik menarik tertarik da boom la katakan.








Qariena cuba beraksi sebagai model motor.hihi..


Kalu korang berminat nak tahu lebih lanjut pasal motor ni, boleh meliwat melawati website motor tersebut di http://www.wbcspydermalaysia.com

0 comments:

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik