1.30.2009

How the logos will look like when the crisis is finally over.

Friday, January 30, 2009 by Mr PenyuBiru · 1 comments Baca seterusnya!
Labels:










Baca seterusnya...

1.29.2009

Spyshot Proton MPV with NGV

Thursday, January 29, 2009 by Mr PenyuBiru · 0 comments Baca seterusnya!
Labels:





































Baca seterusnya...

Lagi Gambar Tebaru Proton MPV

Thursday, January 29, 2009 by Mr PenyuBiru · 0 comments Baca seterusnya!
Labels:
klik pada gambar tuk tumbesaran yang sihat


speedometer dan rpm meter..


dashboard



steering cam honda city yang baru tu


sumber : paultan.org

Baca seterusnya...

Sign oh Sign (II)

Thursday, January 29, 2009 by Mr PenyuBiru · 1 comments Baca seterusnya!
Labels:





Baca seterusnya...

1.28.2009

Gambar Terbaru Proton MPV

Wednesday, January 28, 2009 by Mr PenyuBiru · 1 comments Baca seterusnya!
Labels:

MPV Proton

Inilah rupa kenderaan pelbagai guna (MPV) keluaran terbaru Proton yang bakal dilancarkan pada April ini. Ia memaparkan reka bentuk menarik dan pasti mendapat sambutan baik daripada rakyat Malaysia kelak.

Model terbaru Proton ini yang gambarnya mula tersebar dalam Internet sejak seminggu lalu boleh memuatkan sekurang-kurangnya tujuh orang penumpang dan menggunakan enjin Campro 1.8 liter serta disasarkan pada harga sekitar RM80,000 sebuah.



sumber : Utusan Online


Kat bawah ni ku kompare design Grandis, Chery dan Proton MPV



Mitsubishi Grandis

Chery



Proton MPV


Baca seterusnya...

Sign oh Sign (I)

Wednesday, January 28, 2009 by Mr PenyuBiru · 1 comments Baca seterusnya!
Labels:





Baca seterusnya...

Parking Oh Parking

Wednesday, January 28, 2009 by Mr PenyuBiru · 0 comments Baca seterusnya!
Labels:
Bersangka baiklah. Driver cacat kut ni..


sayang bini tinggal tinggalkan...sayang kereta?



kalu air naik lagi, lagi tinggi aku gantung..



tak bleh tanda kat tanah, tanda kat dinding pun jadi


kepada tuan punyer van ini, anda kantoi!



garaj bergerak??


maybe pemilik motor ni tak paham bahasa cina & melayu kut


tinggi tinggi ku terbang, tapi parking kat bawah jugak..



tong sampah pun mau parking jugak


terlebih sudah!


parking penuh, sila ke tingkat atas !

Baca seterusnya...

1.27.2009

Lagi Macam Macam

Tuesday, January 27, 2009 by Mr PenyuBiru · 0 comments Baca seterusnya!
Labels:
Kalu parking depan skit, keluar kete jer terus masuk lobang


kau ingat korang je bleh layan eskrim



nama pun smart car



ini bukan betul², ini cubaan


beca pun kena saman

Baca seterusnya...

1.26.2009

Macam - Macam Lagi

Monday, January 26, 2009 by Mr PenyuBiru · 1 comments Baca seterusnya!
Labels:





Baca seterusnya...

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik