11.19.2009

Lagi Gambar Perodua MPV ALZA !!!

Thursday, November 19, 2009 by MR Penyubiru ·
Labels:

Rasanya, ini gambar terbaru Perodua MPV ALZA yang akan dilancarkan pada 23hb nie!! Gambar² di bawah adalah gambar Perodua ALZA untuk pandu uji atau test drive unit.

hmm.. dengan kaler putih dan ada bahagian² kaler gelap, menambahkan lagi kemenawanan itu. Sport Rim pun dah masuk dah tu. Kalu modified lagi mantapp aaa..

hmm.. aku tulis cam aku jurujual plak.hehe....








Amacam?? mantap tak?? hehe.. kenyit



Sudahkah anda sertai Catcheye? Jika belum sertai sekarang sebelum terlambat.Tak kena bayar apa² pun. Maklumat lanjut baca disini.




3 comments:

Webmaster@Echam said...
Thursday, 19 November, 2009

MANTAP!!!! Tapi agak kecik untuk yang berfamili skala besar....

Finaz said...
Thursday, 19 November, 2009

oh ni kena naik dulu, bagi feel sikit .. pastu compare dgn rega baru bleh komen mantap / x..he..

Zamz said...
Thursday, 19 November, 2009

nampak macam avanza ..tapi cute lagi

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik