10.25.2009

Iklan P1 Wimax vs Streamyx

Sunday, October 25, 2009 by Mistaken Identity ·
Labels:


Tentu korang dah biasa ngan iklan P1 Wimax yang ni kan. Sudah potong ka? skang ni perkataan ni tiba² menjadi popular dan bahan jenaka. Sebab maksudnya yang double meaning. Sebenarnya iklan tersebut menyuruh kita potong line streamyx dan subscribe P1 Wimax. Disebabkan iklan tersebut, pihak streamyx keluarkan iklan terbaru tuk lawan semula persaingnya itu. Korang dah tengok iklan terbaru streamyx?






Inilah iklan terbaru dari streamyx. Walaupun kat modem tu takde tulis P1 Wimax, tapi semua sedia maklum tu adalah modem P1 Wimax. Yang tak tahannya, dengan laptop² sekali bawak keluar. Dan yang lagi tak tahannya, pelakon dalam iklan tersebut mempunyai rupa yang iras² CEO P1 wimax. hahaha... siot je iklan ni kan...


CEO P1 Wimax


Harap persaingan sihat ini akan memberi kelebihan kepada pengguna seperti kita dan seterusnya diorang meningkatkan lagi mutu servis mereka.






0 comments:

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik