9.15.2009

Pendapatan Mudah Dengan Pay Per Lead

Tuesday, September 15, 2009 by Unknown ·
Labels:

-

Sejak akhir-akhir ini, program Pay Per Lead (PPL) di Malaysia semakin mendapat tempat di kalangan usahawan internet dan ianya bertambah dari sehari ke sehari. Ramai yang telah merasai pendapatan mudah hasil daripada program Pay Per Lead ini. Malah, di luar negara... ada yang menjadikan program Pay Per Lead ini sebagai pendapatan sampingan utama bagi mereka!

Saya juga telah menyertai beberapa program Pay Per Lead sebelum ini dan yang terbaru anda boleh lihat hasilnya seperti berikut :

Mungkin nilai komisyen ini bagi anda terlalu kecil, tetapi jika terdapat 10 program Pay Per Lead yang setiap satunya memberikan komisyen sebanyak RM0.30 dan anda berjaya membawa 50 orang pelawat.. dengan mudah anda telah mendapat RM150 dalam tangan!

Walaupun peluang ini berada di depan mata, tetapi masih ramai yang tidak tahu dan tidak sedar bahawa program Pay Per Lead ini mampu memberikan 'side income' yang hebat!

Ada yang mengatakan program Pay Per Lead ini adalah program penipu dan sama dengan Skim Cepat Kaya dan pelaburan internet! Biar saya tegaskan disini, program Pay Per Lead tidak sama sekali terlibat dengan mana-mana program penipuan, skim cepat kaya mahupun pelaburan internet!


Oleh itu, berdasarkan pengalaman saya sendiri sepanjang menyertai program Pay Per Lead di Malaysia dan luar negara... maka saya telah menghasilkan....

Laporan PERCUMA Panduan Pay Per Lead
"Panduan Buat Duit Dari Program PPL"


laporan pay per lead
(ebook ini dalam format PDF dan dalam bahasa Melayu)


Ebook ini ditulis khas untuk anda terutama sekali yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai potensi program Pay Per Lead! Maklumat yang ditulis ini bertujuan untuk mendidik dan membantu anda menghasilkan 'side income' daripada program Pay Per Lead sama ada dari luar negara ataupun di dalam Malaysia.

Apa yang bakal anda perolehi daripada laporan PERCUMA ini?
  • 4 teknik TERPANTAS untuk menjana pendapatan melalui program Pay Per Lead!
  • Bagaimana menjadi TOP AFFILIATE bagi setiap cabaran program PPL!
  • Cara sebenar memastikan pihak penganjur membayar komisyen kepada anda!
  • Beberapa langkah penting yang WAJIB anda tahu sebelum menyertai program PPL.
  • Pendedahan PENTING! : tips yang mampu mengelakkan anda dari ditipu dengan orang tengah yang cuba mengambil kesempatan ke atas anda!
  • Kesilapan besar yang sering dilakukan oleh 'agen promosi' dalam mempromosikan program Pay Per Lead!
  • dan beberapa maklumat dan info yang perlu anda baca sendiri...!
0 comments:

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik