8.10.2009

KENALI TEAM RAHSIA EMAS....

Monday, August 10, 2009 by Adie Salleh ·
Labels:

Untuk makluman anda, sebelum kami terangkan lebih lanjut, izinkan kami memperkenalkan diri kami terlebih dahulu. Team RahsiaEmas adalah gabungan 2 orang Usahawan Internet dan juga seorang pakar emas di Malaysia iaitu Encik Syukor Hashim. Encik Syukor telah bergabung dengan 2 orang usahawan internet demi mengembangkan dan menyebarkan ilmu pelaburan emas kepada rakyat Malaysia dengan cara yang lebih pantas.

Pengetahuan orang Malaysia mengenai ilmu pelaburan emas ini amat rendah jika dibandingkan dengan negara-negara maju. Ramai daripada kita langsung tidak tahu bahawa emas dapat dijadikan pelaburan yang lebih baik dari pelaburan – pelaburan lain seperti ASB, KWSP,Saham dan lain-lain. Ramai yang masih jahil mengenai pelaburan emas. Padahal yang sebenarnya mereka tidak mengetahui bahawa emas adalah aset pelaburan yang amat bernilai .

Oleh itu, Team Rahsia Emas ini ditubuhkan untuk memberi kesedaran kepada orang ramai mengenai ilmu pelaburan yang WAJIB rakyat Malaysia ketahui ini.

Nadi utama dalam Team RahsiaEmas ini, Encik Syukor Hashim amat dikenali sebagai orang yang amat berpengalaman dan berilmu tinggi dalam pelaburan emas di Malaysia ini. Apa yang anda perlu tahu mengenai beliau?
Beliau adalah antara orang tertinggi dalam Public Gold Malaysia yang amat aktif dalam urus niaga
pelaburan emas dalam negara

Beliau sering dijemput untuk memberikan seminar mengenai ilmu pelaburan emas di serata negara dan
yang terbaru akan diadakan di UKM pada 28 Ogos 2009

Beliau juga dikenali sebagai owner sebuah blog yang banyak memberikan info percuma mengenai ilmu
pelaburan emasnya

Beliau telah banyak mendidik mereka-mereka yang memang serius dalam pelaburan emas dan kini mula berjaya.

Bagaimana Team Rahsia Emas ini akan membantu anda?

Bagaimana? Iaitu dengan membongkarkan rahsia-rahsia bagaimana pakar emas menjana kekayaan dengan emas! Dan. Dan jika anda mengetahuinya, anda juga mampu menjana kekayaan dengan emas. Oleh kerana itulah laporan ini disediakan untuk anda.


Mungkin anda hairan kenapa kami beria-ia nak bongkar rahsia pelaburan emas ini pada anda.. kan lebih baik kami sorok sahaja... dan kami kaya sorang-sorang... Tapi itu bukan kami... kami tidak akan rugi apa-apa jika rahsia ini kami bongkar atau tidak... tetapi kami tahu bagaimana peningnya kepala ini bagaimana untuk dapat duit lebih dan kami faham anda juga menghadapi masalah yang sama.... Jadi adalah tidak salah jika kita sama-sama mengaut keuntungan dari pelaburan emas ini.”


INGAT!
INI BUKAN SKIM PELABURAN EMAS. TAPI IANYA ILMU & PANDUAN DALAM PELABURAN EMAS

Oleh itu kami rasakan, kami patut kongsikan ilmu ini buat anda semua. Oleh itu, tanpa berlengah masa lagi kami memperkenalkan anda

Ebook Emas – Emas Yang Hilang

versi TERBARU!!(Ebook Panduan Mengenai Pelaburan Emas Yang Pertama di Malaysia)

(Ebook ini dalam format pdf dan memerlukan
perisian Adobe Reader untuk membacanya.)

Dapatkan Sekarang! Klik sini
-

1 comments:

AZANI said...
Saturday, 05 September, 2009

err tak boleh dload ....

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik