12.05.2008

Valentina Hasan - Ken Lee

Friday, December 05, 2008 by Mr PenyuBiru · 1 comments Baca seterusnya!
Labels: ,
Korang pernah dengar Valentina Hasan ? tak pernah ? ok takpe...

mari kita layan klip video kat bawah neh. sengihnampakgigi




Masa 1st aku dengar, aku tak paham sangat. aku mula paham bila dia cakap dia nyanyi lagu tu dalam english. bila aku playback semula baru aku paham dan gelak terbahak². gelakguling

Korang patut layan. hahaha... aku tak tahan nak gelak ni. gelakguling


Ini klip video dari penyanyi asal Mariah Carey - Without You !





Jangan tak tahu, ade wikepedia pasal penyanyi Bulgarian neh . korang boleh cekidout sini.



-
Baca seterusnya...

12.04.2008

Utusan Online: Apa sudah jadi ??

Thursday, December 04, 2008 by Mr PenyuBiru · 2 comments Baca seterusnya!
Labels:
Aku biasa baca news online. Malas nak beli paper. Tapi hari ni bila layari Utusan Online, ku perasan satu bende, kalu korang perasan , berita hanya 2,3 perenggan dan diakhiri "Berita lanjut sila dapatkan akhbar Utusan Malaysia atau langgani e-paper di http://ebrowse.bluehyppo.com/"

hmmm... apa sudah jadik? Bukankah dengan berbuat demikian, pembaca online akan berkurangan dan seterusnya effect pada ads yg berada kat laman tersebut. hmmm...
Baca seterusnya...

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik