11.01.2008

If dads raised the kids..

Saturday, November 01, 2008 by Mr PenyuBiru · 0 comments Baca seterusnya!
Labels:



huhu... aku jaga anak aku ok jer. hahaa..


-
Baca seterusnya...

10.31.2008

Ade ke Pacifier cam ni??

Friday, October 31, 2008 by Mr PenyuBiru · 1 comments Baca seterusnya!


Baca seterusnya...

How to perform "Forwarding mail"

Friday, October 31, 2008 by Mr PenyuBiru · 1 comments Baca seterusnya!
Labels:

HOW TO FORWARD E-MAIL APPROPRIATELY
A friend who is a computer expert received the following directly from a system administrator for a corporate system. It is an excellent message that ABSOLUTELY applies to ALL of us who send e-mails.
Please read the short letter below, even if you're sure you already follow proper procedures.

Please s
hare it with your email buddies!

Do you really know how to forward e-mails? Most of us DO NOT know how.

Do you wonder why you get viruses or junk mail? Do you hate it?



Every time you forward an e-mail, there is information left over from the people who got the message before you -- namely their e-mail addresses & names. As the messages get forwarded along, the list of addresses builds, and builds, and builds, and all it takes is for some poor sap to get a virus, and his or her computer can send that virus to every email address that has come across his computer. Or, someone can take all of those addresses and sell them or send junk mail to them in the hopes that you will go to the site and he will make five cents for each hit. That's right, all of that inconvenience over a nickel!



How do you stop it? Well, there are several easy steps:



(1) When you forward an e-mail, DELETE all of the other addresses that appear in the body of the message (at the top). That's right, DELETE them. Highlight them and delete them, backspace them, cut them, whatever you know how to. It only takes a second. You MUST click the 'Forward' button first and then you will have full editing capabilities against the body and headers of the message. If you don't hit the forward button first you won't have full editing functions . I particularly dislike having to scroll through 200 Email addresses before I get to the email.



(2) Whenever you send an e-mail to more than one person, do NOT use the 'To:' or 'Cc:' fields for adding e-mail addresses.. Always use the BCC: (blind carbon copy) field for listing the e-mail addresses. This is the way the people you send to will only see their own e-mail address.
If you don't see your 'BCC:' option click on where it says To: and your address list will appear. Highlight the address and choose BCC: and that's it, it's that easy. When you send to BCC: your message will automatically say 'Undisclosed Recipients' in the 'TO:' field of the people who receive it.< /SPAN>
That way you aren't sharing all those addresses with every Tom, Dick or Harry.



(3) ALWAYS hit your Forward button from the actual e-mail you are reading. Ever get those e-mails that you have to open 10 pages to read the one page with the information on it? By Forwarding from the actual page you wish someone to view, you stop them from having to open many e-mails just to see what you sent. These are the ones that often end up having picked up a virus from somebody. This is really important!



(4) Have you ever gotten an email that is a petition? It states a position and asks you to add your name and address and to forward it to 10 or 15 people or your entire address book. The email can be forwarded on and on and can collect thousands of names and email addresses.
A FACT: The completed petition is actually worth a couple of bucks to a professional spammer because of the wealth of valid names and email addresses contained therein. If you want to support the petition, send it as your own personal letter to the intended recipient. Your position may carry more weight as a personal letter than a laundry list of names and email address on a petition. (Actually, if you think about it, who's supposed to send the petition in to whatever cause it supports? And don't believe the ones that say that the email is being traced, it just ain't so!)



(5) One of the main ones I hate is the ones that say that something like, 'Send this email to 10 people and you'll see something great run across your screen.' Or, sometimes they'll just tease you by saying something really cute will happen.
IT AIN'T GONNA HAPPEN!!!!! (Trust me, I'm still seeing some of the same ones that I waited on 10 years ago!) I don't let the bad luck ones scare me either, they get trashed. (Could this be why I haven't won the lottery??)



(6) Before you forward an Amber Alert, or a Virus Alert, or URGENT HELP Alert, or some of the other ones floating around nowadays, check them out before you forward them. Most of them are junk mail that's been circling the net for Years!



It's really easy to find out if it's real or not. If it's not, please don't pass it on.
So please, in the future, let's stop the junk mail and the viruses.



Finally, here's an idea!!! Let's send this to everyone we know (but strip my address off first, please!).
This is something that SHOULD be forwarded.



resource : err... forwarded emel. peace


-
Baca seterusnya...

10.30.2008

Harga Barang Turun??

Thursday, October 30, 2008 by Mr PenyuBiru · 0 comments Baca seterusnya!
Labels:



-
Baca seterusnya...

Jamrud - Surti & Tejo

Thursday, October 30, 2008 by Mr PenyuBiru · 0 comments Baca seterusnya!
Labels:


1st time dengar dan tengok clip ni. lawak sehh! hehe..




-
Baca seterusnya...

Budak budak..

Thursday, October 30, 2008 by Mr PenyuBiru · 0 comments Baca seterusnya!
Labels:








Baca seterusnya...

10.29.2008

Please take a look a picture first, then read on.....

Wednesday, October 29, 2008 by Mr PenyuBiru · 1 comments Baca seterusnya!
Labels:
Look at picture first, then read!!!!!



Scroll down
.
.
..
..
.
.
.
These are signs in Japanese metro trains,
'Priority seats for ............ ....',
From left to right:
1. Person with injured arm
2. Person holding a child
3. Pregnant woman
4. Person with injured leg



Not at all what U thought !!!







Baca seterusnya...

Funny Pics

Wednesday, October 29, 2008 by Mr PenyuBiru · 0 comments Baca seterusnya!
Labels:



Baca seterusnya...

Makan maruku dapat RM20 ribu hinggit !!

Wednesday, October 29, 2008 by Mr PenyuBiru · 0 comments Baca seterusnya!
Labels:




kalu korang ade info, bagitau ek.. nnt kita share² lah wang sagu tu. haha..peace


-
Baca seterusnya...

10.28.2008

Kerajaan tangguh beli Eurocopter

Tuesday, October 28, 2008 by Mr PenyuBiru · 0 comments Baca seterusnya!
Labels:

Kerajaan tangguh beli Eurocopter

28/10/2008 6:09pm

KUALA LUMPUR 28 Okt. – Perdana Menteri, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi berkata, kerajaan telah membuat keputusan untuk menangguhkan pembelian helikopter EC725 keluaran Eurocopter yang keseluruhannya bernilai RM1.67 bilion sebagai langkah berjimat-cermat berikutan krisis kewangan global.

Beliau yang juga Menteri Pertahanan berkata, kerajaan juga membuat keputusan sebarang pembelian baru helikopter bagi menggantikan Nuri akan dilakukan selewat-lewatnya sebelum 2011.

Menurut beliau, perkara itu diputuskan dalam mesyuarat Exco Majlis Ekonomi yang dipengerusikan beliau pada 13 Oktober lalu dan ia tiada kaitan dengan dakwaan beberapa pihak bahawa wujud penyelewengan dalam pengeluaran tender itu.

Beliau berkata demikian pada sidang akhbar di Kementerian Pertahanan, di sini hari ini.

– Utusan Online


huhu.... pinokio


-



Baca seterusnya...

Banyaknye tangan dia..

Tuesday, October 28, 2008 by Mr PenyuBiru · 0 comments Baca seterusnya!
Labels:

Baca seterusnya...

Job Seeker

Tuesday, October 28, 2008 by Mr PenyuBiru · 0 comments Baca seterusnya!
Labels:

Baca seterusnya...

Funny Signs

Tuesday, October 28, 2008 by Mr PenyuBiru · 2 comments Baca seterusnya!
Labels:





Baca seterusnya...

10.26.2008

Datang Bulan

Sunday, October 26, 2008 by Mr PenyuBiru · 0 comments Baca seterusnya!
Labels:
Abu dan kawan² sekelasnya di tadika di tugaskan gurunya memikirkan sesuatu peristiwa menarik untuk di ceritakan dan di gambarkan keesokan harinya di sekolah. Keesokan harinya tiba giliran Abu untuk menceritakan hal menarik yang di temuinya. Ia pun menggambarkan sebuah lingkaran yang di namainya " Datang Bulan. "


Gurunya pelik dan menanyakan apa alasan Abu menganggap datang bulan adalah sesuatu peristiwa yang menarik.
Abu pun menjawab dengan selamba." Saya sendiri bingung apa yang menarik tentang datang bulan. Yang jelas setelah kakak sulung saya menyatakan terlambat datang bulan selama tiga bulan, ayah saya tiba-tiba sakit jantung. Ibu pula menangis tak henti dan anak muda yang menyewa di sebelah rumah bunuh diri."


-
Baca seterusnya...

Kelisa Cucuk Angin Evo 7

Sunday, October 26, 2008 by Mr PenyuBiru · 0 comments Baca seterusnya!
Labels:
Di tengah malam yang gelap gulita dan sunyi di lebuhraya PLUS kelihatan sebuah kete kelisa kaler kelabu tersadai di sebelah lane kecemasan. Kelihatan seorang tua berdiri disebelah kete tersebut, orang tua tersebut adalah pemilik kelisa tu yang sedang berjalan kehulu kehilir cuba menahan kereta supaya membantu. Tidak ada sebuah kereta pun berhenti. Tiba-tiba datangla sebuah kereta evo 7 berhenti di sebelah kelisa tadi.

"Ada apa nie pakcik,kereta rosak ke?"tanya pemuda berusia dalam lingkungan 20an.

"a'aa rosak la bro " jawap pakcik tu slamber. (pakcik nie sempoi orangnye)

"Ok,cam nie,saya ada tali nanti saya ikat kat kereta saya dan saya tarik kereta pakcik sampai kat R&R" mamat nie bagi idea.

"oraitt gak tu bro", tapi....nanti kalau pakcik rasa bro bawak laju pakcik akan hon dan bagi high beam"

"Ok pakcik"..mamat nie pun ikatlah tali kat kereta kelisa didepan dan hujungnya diikat dibelakang bumper evonye.
dia pun jalanla..dengan slow dan berhati-hati. Dalam lima kilometer mamat nie laju le sikit,apalagi pakcik tu pun hon dan bagi high beam la kat mamat tu.Mamat tu pun slowkan balik..

Tiba-tiba ada sebuah ferrari datang dari belakang dan press minyak kat mamat evo7.apa lagi,jiwa muda patang dicabar, dia pun tekan la minyak rapat nak kejar ferrari nie...lupa la pulak dia dengan kelisa org tua yg diikat kat belakang kereta dia.

Orang tua tu punya la hangin satu badan,dia pun hon dan bagi hi beam bagai nak rak.Mamat evo7 tu dah tak sedar dah angin punya pasal.
Kebetulan pilak polis ada buat speed trap kat bawah jambatan.

Vrooommm......bedesup peginye... ini dah lebih speed limit nie...kate polis nie..cecah 250kmj memasing nie... Dia pun contact la kengkawan dia kat depan supaya saman kereta-kereta yg laju nie...

"Over..over,ada tiga buah kenderaan memandu melebihi had laju,sebuah ferrari,sebuah evo7 dan sebuah lagi kalau aku cakap korang mesti tak percaye punye.........sebuah kelisa kelabu tengah cucuk angin evo7 tu dan bagi hon dan hi beam nak potong!!!"

gelakguling
-

Baca seterusnya...

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik