10.12.2008

Panorama Yang Jarang Kita Lihat

Sunday, October 12, 2008 by Mr PenyuBiru ·
Labels:

Selalu orang gantung teddy bear ke , spongebob ke , la ni orang letak budak pulak kat cermin belakang tu .lagi real .



ni act je macam tgh tdo ,sebenor nya tengah tahan kotak tu guna tengkuk dia .kaki tangan semua dah pakai .



kat parking , nampak pulak something yang tak pernah dibuat orang .Ini Cara baru nak lock tayar .pakai kepala katil ha ha...



ni baru namanya bawak pet jalan jalan makan angin .betul2 makan angin .Pandai pulak dia duduk diam dalam bakul tu ek ...mesra semacam jee..




kat muo belum ada lagi bas ni .alkisahnya gara2 tak pernah bawak bas double decker .tersangkut kat aircond dia.




kancil merah ni dah habis minyak , so driver kancil tu mintak tolong saudara kita ni tolong taw pegi stesen .







-

0 comments:

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik