9.04.2008

Senarai Buffet Ramadhan Restoran Hotel 2008 (Part II)

Thursday, September 04, 2008 by Mr PenyuBiru ·
Labels:

Ini senarai buffet ramadhan restoren hotel 2008 yang aku baru dapat dari kawan aku. Harganya aku tak pasti tepat atau tak. Itu korang kena confirm ngan pihak hotel la. Biasanya harga beza tak banyak.

Cthnya The Royale Bintang Damansara, dalam list ni RM55++, tapi tadi aku call hotel tu tuk reservation, harganya Rm60++ per person. Kalu anda pergi sendiri ke hotel tersebut sebelum jam 3 petang, bleh ambik vouncher tuk buffet tu. cuma kena bayar RM60. Tapi kalu nak bayar masa datang buka pose, kena bayar RM69. lapar

download fail pdf format- Senarai Buffet Ramadhan Restoren Hotel 2008

hepi fasting! sengihnampakgigi



-

0 comments:

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik