9.01.2008

BizHat Suck!

Monday, September 01, 2008 by Mr PenyuBiru ·
Labels: ,

Aku dah pakai bizhat nie beberapa bulan yang lepas kerana tertarik dengan konsepnya. Aku share mp3 atau files dan dalam masa yg sama aku dapat points.

Sebelum nie elok jer aku dapat lihat earning aku semakin hari semakin meningkat, tup..tup.. semalam aku login bizhat nak tengok status earning aku, kuar message cam kat bawah tu. hahhampeh tul! marah.

Sia-sia jer usaha ku selama ini! memang suck la! tension

Kepada yang lain, JANGAN GUNA LAGI BIZHAT! IA SEDUT! takbolemarah


1 comments:

zamz said...
Monday, 01 September, 2008

wah selamba je ek boleh kluar notice camtu..

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik